Auto importeren Duitsland, importauto s incl, auto import.

#Auto #import


Auto importeren uit Duitsland

U wilt een auto importeren uit Duitsland? Een auto kopen in Duitsland en deze invoeren in Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Wij hebben in de afgelopen vijftien jaar duizenden autos geïmporteerd en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen.

Das Import hanteert een transparante werkwijze voor het importeren van uw volgende Duitse auto en alles wat daarbij komt kijken. De dienst die wij bieden richt zich er op u het gehele of gedeeltelijke auto import traject uit handen te nemen. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw importauto op Nederlands kenteken. Wij zorgen er voor dat u steeds weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen.

De rode draad in onze dienstverlening is ontzorging. Wij weten hoe druk onze klanten kunnen zijn en dat de gedachte aan een ingewikkeld en tijdrovend importtraject geen aanlokkelijk vooruitzicht is. Hierdoor maken veel mensen alsnog de weg naar de officiële merkdealer in Nederland en laten zij vaak duizenden euros besparing liggen. Door gebruik te maken van onze dienstverlening is dit echter niet nodig en kunt u letterlijk met een paar klikken op uw muis een auto importeren uit Duitsland zonder dat u daarbij enorme risico’s loopt. Dus ook als u weinig tijd heeft is het importeren van een auto een fluitje van een cent. Door onze omvang kunnen wij daarnaast met toegankelijke tarieven werken en door slim gebruik te maken van verschillende BPM regimes kunnen wij u veel geld besparen. Ons consult verdient zich daardoor in de meeste gevallen minimaal terug.

Maar ook wanneer u zelf een auto wilt importeren kunnen wij ondersteuning bieden. Onder meer door het opstellen van uw BPM aangifte rapport (en eventueel koerslijst of taxatie) of het leveren van een tijdelijk 5-daags kenteken voor het zelf over rijden van uw importauto.

Auto import

Auto import

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

 • Aanzienlijke kostenbesparing

Bespaar duizenden euros ten opzichte van vergelijkbare Nederlandse occasions.

 • Groot aanbod van jonge occasions

  Kies uit een breed assortiment jonge occasions met lage kilometerstanden.

 • Complete uitrusting

  Meer opties voor minder geld.

 • Garantie

  Europees geldende fabrieksgarantie of aanvullende garantie via Das Import.

 • Waarom importeren via Das?

  • Meer dan 15 jaar ervaring

  Wij kennen het proces in al haar facetten en wij weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. Zelf pionieren kan een kostbare aangelegenheid worden.

 • Gemak

  De rode draad in onze dienstverlening is ontzorgen. Met een paar muisklikken nemen wij u alle rompslomp uit handen.

 • Concurrerende tarieven

  Door onze omvang kunnen wij met scherpe tarieven werken en door slim gebruik te maken van verschillende BPM regimes kunnen wij u veel geld besparen.

 • Referenties

  Beloven is één ding, waarmaken een ander. Luister daarom vooral niet naar ons, luister naar het oordeel van onze klanten.
 • Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *